Family Guy részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


A zsémbes öregember

Osszd meg és szeresd

Stewie nagyszüleivel kirándulni indul, ami majdnem végzetes katasztrófába torkoll, az öreg Carter figyelmetlensége miatt. A család elhatározza, hogy a pénzéhes üzletembernek már a karosszékben kellene élveznie a nyugdíjas éveit, így elküldik egy kis kényszerpihenőre. Ám Carter nem sokáig bírja ezt a nyugodt időszakot, és teljesen maga alá kerül. De Peter leleményes helyzetfelismerésének köszönhetően ismét megoldást talál minden problémára.

A zsémbes öregember - 10. évad 9. rész - Family Guy részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A familyguyreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com