Family Guy részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Mr. és Mrs. Stewie

Stewie, Briannak köszönhetően egy játszótéren megismerkedik élete párjával. Testben, lélekben, haragban, lelki társra talált a lányban. Ám Stewie régi gonosz énjéhez képest mára már szelídült, és nem feltétlen szeretne minden napot a gyilkolásnak, és a bosszúnak szentelni. Pont emiatt az ellenkezése miatt sodorja legjob barátját Briant életveszélyes helyzetbe. Ez idő alatt Peter álmatlan éjszakái miatt, elég kellemetlen szituációba kerül Quagmire-rel, de ezt látszólag mind ketten nagyon élvezik.

Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

Rajzfilm Részek Fórum
Osszd meg és szeresd

Mr. és Mrs. Stewie - 10. évad 19. rész - Family Guy részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


A familyguyreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com