Family Guy részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Vigyázz, mit kívánsz

Osszd meg és szeresd

Amikor Peter és barátai megpróbálnak kimenteni egy Mercedes-Benzt az óceánból, megígéri egy segítőkész delfinnek, hogy segít majd neki. Később a delfin Quahogba látogat, s Peteréknél húzza meg magát, majd beköltözik Cleveland házába az utca túloldalán. Peter megpróbálja egyesíteni a delfint az ex-feleségével, abban a reményben, hogy visszamegy az óceánba. De a terv rosszul sül el, és az egész delfin család beköltözik Cleveland házába. Ez idő alatt Stewie egy otthoni óvodába kerül ahol csak saját magukra és a gyermekkori szabadságára vannak utalva a gyerekek.

Vigyázz, mit kívánsz - 10. évad 14. rész - Family Guy részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A familyguyreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com