Family Guy részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Elfogult kifejezésmódja a kedvességnek

Osszd meg és szeresd

Lois egy főiskolai összejövetelen találkozik régi barátnőjével Naomi-val. Naomi később megkéri Lois-t, hogy hordja ki a gyermekét. Lois egyetért, de miután mind Naomi és a férje meghal, csak ő marad. Lois megakarja tartani gyereket, Peter viszont az abortusz mellet van.

Elfogult kifejezésmódja a kedvességnek - 8. évad 21. rész - Family Guy részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A familyguyreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com