Family Guy részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Az ősrobbanás elmélete

Osszd meg és szeresd

Brian meg akarja akadályozni, hogy Stewie megváltoztassa a múltját, de véletlenül a Nagy Bumm előtti időbe utaznak. Visszatérésükkor Stewie létrehozza a világegyetemet. Bertram visszamegy az időben, hogy meggyilkolja Stewie egyik ősét (Leonardo da Vinci) és így eltörölje őt az univerzumból. Ezért Stewie és Brian ismét együtt vágnak neki egy kalandos időutazásnak, hogy megakadályozzák a merényletet.

Az ősrobbanás elmélete - 9. évad 16. rész - Family Guy részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A familyguyreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com