Family Guy részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Élni vagy halni a tanyán

Osszd meg és szeresd

A családnak délre kell költöznie, miután Chris bekerül egy tanúvédelmi programba. Ott Stewie beleszeret a bendzsóba és a country zenébe, Meg lesz a legnépszerűbb lány, Peter és Brian pedig a helyi seriffek lesznek, miközben Peter gyakran megküzd egy mosómedvével és még a városiakat is felhergeli. Chris pedig összebarátkozik egy Sam nevű sráccal, akiről kiderül hogy lány és belezúg Chrisbe. Időközben a bűnöző rájön, hogy Chrisék hova lett, és elindul hogy bosszút áljon a fiún.

Élni vagy halni a tanyán - 3. évad 12. rész - Family Guy részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A familyguyreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com